FAQ / Apukeskus

1.  Miksi tuotteet ovat niin kalliita?

2. Missä tuotteet valmistetaan?

3. Mitä maksutapoja voin käyttää

4. Paljonko postitus maksaa ja kuka tilauksen toimitttaa?

5. Voinko muuttaa tai peruuttaa tilaukseni?

6. Voinko palauttaa tilaamani tuotteet?

7. En saanut kaikkia tilaamiani tuotteita?

8. Tilaamani tuote on viallinen

 

1.  Miksi tuotteet ovat niin kalliita?

Teemme kaiken käsin kotipajallamme, ja haluamme tehdä hyvää työtä jotta olisit lopputulokseen tyytyväinen. Sen lisäksi, suosimme kotimaisia ja vastuullisia materiaaleja ja se ei ole meille itsellemme aina kovin halpaa. Joudumme myös maksamaan työstämme verot, alvit ja pakolliset vakuutukset. Käytännössä siis tuet laadukasta suomalaista käsityötä, sekä mahdollistat sen, että voimme toimia vastuullisesti ja läpinäkyvästi.

2. Missä tuotteet valmistetaan?

Soittimet ja muut käsintehdyt esineet valmistetaan yrittäjän itsensä toimesta pienessä kotipajassa Porissa. Siellä suunnitellaan myös kuvat t-paitoihin, huppareihin ja muihin vaatteisiin. Vaatteet lopulta painetaan Latviassa ja lähetetään sieltä asiakkaalle, mutta vasta tilauksen tekemisen jälkeen, jolloin kangasjätettä syntyy vähemmän kuin perinteisessä vaateteollisuudessa.

3. Mitä maksutapoja voin käyttää?

Meille voi maksaa korttimaksulla, tai Klarnan, Paypalin, Google Payn, tai Shop Payn kautta.

4. Paljonko postitus maksaa ja kuka tilauksen toimittaa?

Toimitushinta riippuu tilaamistasi tuotteista. Näet toimitushinnan kassasivulla, kun olet lisännyt tuotteita ostoskoriin. Tilaukset toimittaa Posti.

5. Voinko muuttaa tai peruuttaa tilaukseni?

Voimme muuttaa tai peruuttaa tilauksesi, jos sitä ei ole vielä lähetetty. Ota mahdollisimman pian yhteyttä info@vainajala.com ja kerro tilausnumerosi.

Juuri sinua varten valmistetuilla tuotteilla, kuten rummuilla tai jouhikoilla ei ole peruutusoikeutta enää sen jälkeen kun tuotetta on alettu valmistaa.

6. Voinko palauttaa tilaamani tuotteet?

Voit palauttaa minkä tahansa tuotteen 14 päivän kuluessa tilauksesi vastaanottamisesta. Palautus tapahtuu kuitenkin omalla kustannuksellasi, eikä toimituskuluja palauteta. Ota yhteyttä info@vainajala.com saadaksesi lisätietoja ennen kuin lähetät meille mitään. Juuri sinulle tehtyjä tuotteita, kuten rumpuja tai jouhikoita, ei voi palauttaa tai hyvittää.

7. En saanut kaikkia tilaamiani tuotteita?

Saattaa olla, että tilasit kaksi erityyppistä tuotetta, jotka toimitetaan erikseen, tai paketti oli liian suuri lähetettäväksi yhdessä. Jokainen paketti saa oman seurantanumeronsa, joten näet aina missä paketin toinen osa on. Jos kuitenkin sinusta tuntuu, että olemme unohtaneet tilauksestasi jotain, ota yhteyttä osoitteeseen info@vainajala.com.

8. Tilaamani tuote on viallinen

Pyrimme varmistamaan, että saamissasi tuotteissa ei ole virheitä. Mikäli saat kuitenkin viallisia tuotteita tai virheellisen toimituksen, ota yhteyttä info@vainajala.com mahdollisimman pian ja viimeistään 14 päivän kuluessa kun se on toimitettu sinulle. Jos hyvitystä pyydetään, käsittelemme hyvityksen sinulle mahdollisimman pian ja joka tapauksessa 30 päivän kuluessa päivästä, jolloin vahvistimme, että sinulla on oikeus saada hyvitys viallisesta tuotteesta. Huomaa, että vaihtelut käsintehdyissä tuotteissa tai luonnontuotteissa, kuten eläinten sarvissa, eivät ole virheitä, koska se on odotettu tulos käsintehdyissä tuotteissa ja luonnontuotteissa.